miercuri, 19 decembrie 2018

Top 5 jocuri ca PUBG pentru IOS si Android

Alternative jocuri PUBG Mobile

Top 5 jocuri ca PUBG pentru iOS și Android gratis.

Player Unknown battleground, poreclit a.k.a PUBG și-a dobândit popularitatea în 2017 cu un număr de 5 milioane de jucători activi și cu peste 25 de milioane de copii vândute global. Dacă derulăm rapid în anul 2018, cu tot cu popularitatea dobândită, a fost lansată în China versiunea PUBG pentru mobil, o versiune pentru dispozitivele portabile. De atunci segementul de jocuri a fost bombardat cu jocuri similare de gen PVP(Player vs Player). Jocurile ca PUBG pentru mobil, fie Android sau iOS au avut parte de foarte mult succes, din două motive.



În primul rând din cauza faptului că PUG Mobile când a fost lansat prima dată a fost disponibil doar în limba Mandarină (acum este și în Engleză și multe alte limbi). Iar în al doilea rând este din cauza structurii jocului care era predispuă la erori și un timp de răspun mai slab în joc. Dar ambele probleme au fost rezolvate și corectate foarte rapid și PUG Mobile a dobândit aceiași popularitate ca versiune pentru PC.

Battle Royale, este un gen de jocu care are la bază supraviețuirea și explorarea iar ultimul jucător rămas în viață câștigă. Originile acestui gen provin de la jocul ARMA și Minecraft, de acolo au înflorit primele moduri Battle Royale.

Iată aici cinci jocuri ca PUBG Mobile, Battle Royale pentru IOS și Android pe care merită să le încerci.


1. Rules of Survival joc ca PUBG Mobile

 Rules of Survival

Unul dintre liderii proeminenți al acestui segment de jocuri este Rules of Survival. Și versiunea de PC al acestui joc este destul de populară printre utilizatorii de calculatoare puțin mai performante. Din această listă de jocuri similare cu PUBG Mobile, acesta este cel mai similar joc posibil.

Jocul pare destul de similar cu PUBG dar este destul de bun și în alte zone. Îți poți personaliza caracterul după bunul tău plac înainte de a începe jocul.

Înainte să te lupți pe o hartă cu un maxim de 120 de jucători, poți parcurge un mic tutorial care te învață chestiile elementare ale jocului. Tutorialul durează în jur de 10 minute, dar totodată poți sări peste acest tuorial oricând dorești. Dar eu te-aș sfătui să parcurgi acel tutorial pentru că este destul de intuitiv și distractiv în același timp, îți oferă o grămadă de aspecte de care ai putea avea parte în timp ce joci acest joc pe o hartă așa de mare.

Harta jocului este uriașă. Îți trebuie vehicule să ajungi în unele părți ale hărții. Șu dacă tot vorbim despre vehicule, în joc sunt bărci cu motor pentru apă, motociclete și vehicule pe patru roți pentru uscat.

Poți juca în modul Solo(singur), Duo(doi) sau Squad(echipă). Serverele sunt localizate în Asia, Europa, în America și în Europa așa că latența în joc nu ar trebui să facă probleme. Eu am jucat pe un server din Asia de Sud-Est cu un ping de 150 MS care este destul de decent și nu am resimiți nici o problemă.


  • Ce mi-a plăcut la acest joc:


- Are o hartă de 8 KM pătrați cu vehicule pentru un transport mai rapid.
- Armele sunt ușor de găsit în acele cutii(MIRACLE boxes) care strălucesc și sunt peste tot pe hartă. Te poți echipa cu o grămadă de arme, îndeajuns să te aperi de inamicii înarmați până-n dinți.


  • Ce nu mi-a plăcut la acest joc: 


- Incapacitatea de a-ți alege regiunea serverului.
- Este disponibilă doar o singură hartă în joc.

Descarcă:  Android, iOS

2. Black Survival joc ca PUBG Mobile

Black Survival

Un joc cu mărimea foarte mică de doar 53 de MB (și încă alți 120 de MB pentru un update în joc). Acest joc nu are o lume deschisă, dar totuși are un joc strategic role play în timp real pe o hartă pe care o poți explora.

Tutorialul de început a fost destul de ușor de înțeles, care mi-a luat în jur de 8 minute ca să înțeleg chestiile elementare din joc. Acest joc se joacă cu 20 de jucători pe o hartă care este împărțită în mai multe zone timp de 20 de minute.

Pentru a trage în joc trebuie să apeși un singur buton. Te poți echipa cu mai multe arme diferite și accesorii ca să îți mărești șansele de câștig împotriva oponenților. Ai peste 600 de arme în joc din care poți să alegi.

În joc nu există Medkit ca în celelalte jocuri clasice de tip battle royale. Dar te poți vindeca în joc cu abilitățile de cooking(gătire) ale jocului. Dar ocazional poți da peste o poțiune numită „Ocean Poțion” care îți dă viață.

Acest joc a devenit un fel de cult pentru jucătorii de stil vechi care jucau jocuri interactive fictive unde jucătorul trebuia să își scrie manual deciziile ca să avanseze în joc.


  • Ce mi-a plăcut la acest joc: 


- Prezența vehiculelor care îți oferă un transport mai rapid pe hartă.
- Armele se găsesc foarte ușor față de alte jocuri de acest fel.
- Poți vâna animale să crești în nivel.


  • Ce nu mi-a plăcut la acest joc:


- Ținta nu prea se comportă normal când tragi. Dar acest joc este încă în dezvoltare așa că ar trebui să îi oferim puțin timp să crească.

Descarcă: Android, iOS

3. Free Fire joc ca PUBG Mobile


Acest joc a fost lansat de Garena, o platformă de jocuri din Asia foarte renumită. Încă din 2009 Garena a publicat jocuri de diferite genuri.

Free Fire


Acest joc Battle Royale este jucat împotriva a 49 de jucători(50 cu tine evident) într-un joc care durează 10 minute și este ideal pentru cei cărora le plac jocurile mai rapide. Jocurile de durată mai scurtă sunt bune pentru jucătorii cărora nu le place să stea la pândă.

Free Fire este un joc ca PUBG Mobile cu aceiași estetică a lumii deschise din PUBG. Să te alături unui meci este foarte ușor și nu durează mai mult de 10-12 secunde.

Ești parașutat din avion în văzduh și îți poți schimba direcția oriunde vrei tu pe hartă. Marimea unei echipe este de 4 jucători.

Ce ma ținut pe mine cel mai mult în acest joc a fost modul lor numit „Death Race”. În acest mod echipe a câte doi jucători sunt parașutați în timp ce sunt într-un vehicul și trebuie să strângă de pe hartă niște chestii care le dau anumite avantaje înainte oponenților lor ca să îi poate învinge mai repede și mai ușor.


  • Ce mi-a plăcut la acest joc: 


- Prezența vehiculelor care îți oferă un transport mai rapid pe hartă.
- Armele se găsesc foarte ușor.
- Modul Death Race.


  • Ce nu mi-a plăcut la acest joc: 


- Același lucru menționat mai devreme la jocul anterior Black Survival, ținta se comprtă un pic mai ciudat atunci când tragi cu arma.

Descarcă: Android, iOS

4. Pixel’s Unknown BattleGround joc ca PUBG Mobile

Dacă ai jucat Minecraft și ți-a plăcut... S-ar putea să ai parte de puțină nostalgie când vine vorba de acest joc. Pentru că acest joc este similar cu Minecraft și dacă ești și fan Minecraft, s-ar putea să îndrăgești acest joc.

Pixel’s Unknown BattleGround


Pixel Battleground are trei moduri de joc: Solo, Team și modul cu Zombie

La fel ca celelalte joucuri ești parașutat dintr-un elicopter. Începerea luptei este destul de rapidă, nu trebuie să aștepți așa de mult în lobby. Nu sunt butoane pentru direcție pe ecran, poți apăsa pur și simplu zona în care vrei să mergi și apoi îți va apărea și un buton pentru direcție lângă poziția degetului pe ecran.

Când apeși butonul de play din meniul principal, va apărea un autobuz și un cercetător într-un costum radioactiv te va înjunghia în spate și te va duce la locul de așteptare de unde te va ridica elicopterul care te va parașuta pe hartă. Dupa care va trebui să aștepți undeva în jur de 75 de secunde.

Modul cu Zombie eu unul nu l-am putut juca și nici prietenii mei. Am raportat această problemă dezvoltatorilor și aștept un răspuns.

Singurul lucru nasol pe care l-am găsit la acest joc după o oră de jucat, este videoclipul de 28-30 de secunde care este rulat după fiecare joc și peste care nu poți sări.


  • Ce mi-a plăcut la acest joc: 

- Jocul consumă foarte puține resurse.

- Armele se găsesc ușor spre deosebire de alte jocuri.

  •  Ce nu mi-a plăcut la acest joc: 

- La fel, ținta se comprtă un pic mai ciudat atunci când tragi cu arma.

Descarcă: Android, iOS

5. Battle Royal Strike Survival joc ca PUBG Mobile

Dacă ești fan Counter-Strike 1.6 s-ar putea să îți placă acest joc. Battle Royal Strike pare că este un alt joc din listă ca PUBG Mobile, dar nu este așa deloc. În joc sunt disponibile toate armele din Counter-Strike plus un lansator de rachete și multe alte moduri nebunești pe care dezvoltatorii le tot adaugă.

Battle Royal Strike Survival

Meniul jocului este simplu și direct. Când apeși butonul din dreapta în formă de săgeată din meniul principal, te duce în zona cu lista de lobby-uri. Acolo fie te poți alătura unui lobby care are sloturi libere fie îți poți face tu un lobby.

După ce te alături unui lobby și jocul începe, ai opțiunea să îți alegi una dintre echipe. Echipa Roșie sau echipa albastră. Durata jocului este setată manual de cel care a creat lobby-ul. Durata maximă a unui joc poate fi de 20 de minute.

Ambele echipe primesc câte un punct pentru fiecare oponent ucis din echipa adversă. La sfârștiul jocului, echipa cu cele mai multe puncte este câștigătoare.

Nu există sistem de rank sau leadership în joc. Este un joc obișnuit gen echipă versus echipă.


  • Ce mi-a plăcut la acest joc: 


- Jocul consumă foarte puține resurse
- Este foarte ușor să înțelegi jocul doar din câteva meciuri.


  • Ce nu mi-a plăcut la acest joc: 


- Nu are sistem de ranking sau leadership. După câteva luni o să te cam plictisești când o să realizezi că toate orele pe care le-ai petrecut în joc nu au fost luate în considerare și nimeni nu te recunoaște sau știe ce realizări ai făcut în joc.

Descarcă: Android

Ți-ai găsit alternativa pentru PUBG Mobile?

Mai sunt o grămadă de jocuri battle royale pe piața de jocuri pentru mobil în afară de PUBG Mobile care este liderul în acestă categorie. Dar rămâne o întrebare pe care ar trebui să te întrebi. Care joc este mai bun pentru mine? Cu toate că v-am arătat și bunele și relele acestor cinci jocuri ca PUBG Mobile, dar totul se rezumă la preferințele tale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Descoperă de ce GTX 1080 Ti este o alegere excelentă pentru performanță și gaming intensiv!

GTX 1080 Ti este o alegere excelentă pentru gaming în 2023 pentru jocurile noi care încă pot fi jucate pe această placă video.  Deși acest m...