sâmbătă, 5 ianuarie 2019

Top 5 jocuri ca Fortnite pentru Android

like-fortnite

Top 5 jocuri ca Fortninte pentru Android gratis

Fortnite momentan este cel mai popular joc de pe planetă. După cum probabil știi, Epic Games recent a lansat Fortnite Mobile pentru iPhone și iPad. Apoi după o perioadă scurtă de timp Fortnite este disponibil și pentru Android. Dar este încă în veriunea BETA și poate fi jucat doar pe anumite dispozitive. Dacă nu poți juca versiunea BETA a jocului și cauți un joc similar cu Fortnite, acestea sunt cele mai similare jocuri în stilul lui Fortnite pentru Android.



Jocurile ca Fortnite, PlayerUnknown's Battlegrounds aka PUBG, Rust, sau oricare alt joc de tip battle royale, încep să acapareze lumea foarte rapid. Aceste jocuri de tip battle royale sunt foarte captivante și marea majoritate sunt disponibile pentru platforma Android.

Dacă vrei să construiești forturi sau clădiri, să strângi resurse și să lupți până la moarte pentru o victorie roială, Fortnite este alegerea corectă. Aproape nici un joc nu se compară cu Fortnite, dar sunt câteva jocrui destul de aproape.

Aceste jocuri de tip battle royale pentru smartphone-uri se desfășoară pe fronturi foarte mari, adică în jur de 100 de jucători care luptă până la moarte. Totul se reduce la regulile de supraviețuire și la ultimul om rămas. Este un joc în stilul filmului Jocurile Foamei. Câștigi doar dacă ești ultimul om rămas. Dar ca lucrurile să fie și mai extreme și mai captivante, Fortnite a adăugat un mecanism de contruire. Unde poți construi case sau „forturi” care să te apere de inamici.

Acestea sunt top 5 jocuri ca Fortninte pline de acțiune care îți va pune sângele în mișcare și pe care merită să le joci.

Dacă ești un gamer pe smartphone poți juca PUBG Mobile și poți câștiga marele premiu din joc „Chicken Dinner”. Dar nu toată lumea poate juca Fortnite pe smartphone. Cel puțin nu pentru moment. Prima oară a fost lansat exclusiv doar pentru Samsung Galaxy Note 9 și cei care au comandat din timp Note 9 au primit 15,000 V-bucks gratis. Cu toate acestea dacă vrei să joci ceva similar cu Fortnite, am găsit câteva jocrui de timp battle royale dacă ești interesat.

Și în timp ce PUBG este cea mai populară alternativă pentru viitorul apropiat, nu este singura alternativă. Acest articol are la bază jocuri similare sau jocuri ca Fortnite pentru Android. Cu toate că acestea sunt similare și au același stil de joc „battle royale”, câteva sunt diferite și nu mecanismul de contrucție.

Vei fi parașutat pe o insulă, îți vei construi o casă sau un fort să fi la adăpost și te vei lupta pentru supraviețuire. Fi sigur să îți aduni resurse, sa găsești muniție și un scut și să spargi niște capete. Oricare dintre aceste jocuri te va ține pe marginea scaunului, cu inima în gât și cu degetul pe „trăgaci”. Iată aici o lisă cu jocuri similare sau ca Fortine pentru Android.

1. PUBG Mobile joc similar cu Fortnite Android

pubg-mobile

PlayerUnknown’s Battlegrounds, aka “PUBG” este un joc extrem de popular de tip battle royale. De fapt este unul dintre primele jocuri de acest fel. A apărut pe piață în 2017 având la bază un mod din jocul ARMA.

Și în timp ce unii cred că Fortnite a copiat ideea din PUBG, acest gen de jocuri nu este nou. Ei au reușit cumva să adauge un element diferit pe care majoritate jucătorilor îl adoră, construirea forturilor.

PUBG Mobile este disponibil acum și pentru Android sau iOS și este probabil cel mai bun battle royale pentru smartphone-uri. Cu siguranță vei găsi multe chestii din Fortine și în PUBG, dar un sigur lucru este diferit. PUBG are o grafică uimitoare, asustență pentru țintă, mii de chestii de personalizare pentru caracter și milioane de jucători online, așa că nu te vei plictisi în acest joc. Nu este ca Fortnite, dar pentru unii și acesta este un joc bun.

Descarcă PUBG de pe Magazinul Google Play

2. Creative Destruction joc similar cu Fortnite Android


creative-destruction

Dacă vrei un joc identic cu Fortnite din orice punct de vedere, încearcă Creative Destruction. Da, este o copie puțin rușinoasă, dar este un joc chiar impresionant care are tot ce iubim la Fortnite.

Creative Destruction are același stil de joc, grafică similară, aceleași mecanisme de construire chiar și același ciocan. Este aproape la fel ca Fortnite. Chiar și faza de încheiere de la finalul jocului pare familiară. Cred că cineva o să fie dat în judecată!

Aceiași companie care a fost în spatele jocului Rules of Survival, un joc foarte popular în stilul lui PUBG Mobile care este disponibil pentru Android și iOS, aceiași companie a pus pe picioare și Creative Destruction. Înainte ca PUBG să fie lansat pentru dispozitivele mobile, compania NetEase era la putere pe platformele mobile și ei fac același lucru și cu Fortnite.

Descarcă FortCraft de pe Google Play

3. Rules of Survival joc similar cu Fortnite Android

rules-of-survival

Unul dintre cele mai populare jocuri de tip battle royale pentru Android și iPhone este Rules of Survival, dar nu pentru mult timp. Chiar dacă are tone de jucători online, marea majoritate au trecut la PUBG Mobile sau poate că acum încearcă Fortnite versiunea beta.

Dar totuși, Rules of Survival este cea mai bună alegere în prezent pentru utilizatorii de Android. Totul este bine aranjat, controalele sunt ușor de învățat, ai și opțiuni pentru chat și multe altele. Ești parașutat pe insulă de 8 km pătrați unde te vei bucura de toate chestiile pe care le-ai îndrăgit în PUBG sau Fortnite.

Jocul are același stil pentru arme, îți alegi armele după care te lupți, fugi sau stai la pândă și aștepți inamicul. Original Rules of Survival avea meciuri de battle royale online cu aproximativ 120 de jucători, dar acum sunt și mai mulți.

O actualizare recentă a mărit harta la 8 km pătrați, și acum un meci este alcătuit din 300 de jucători. Foarte nebunesc, nu-i așa?

Personal, mie îmi place că așa găsesc mai multe arme și muniție și parcă așa mă distrez mai bine în Rules of Survival decât în noul PUBG. Sunt tone de arme și echipamente în joc. Cu peste 100 de milioane de descărcări, merită să îl încerci și tu. Nu poți construi în joc ca în Fortnite, dar restul jocului este aproape similar.

Descarcă Rules of Survival pentru Android

4. Rocket Royale joc similar cu Fortnite Android

rocket-royale

Un joc destul de impresionant adus pe piața Android de OneTonGames și este o alternativă excelentă pentru Fortnite. Odată descărat Rocket Royale, poți începe imediat să îți faci forturi, rampe, să tragi cu rachete explosive și să omori oponenți în acest joc de tip battle royale.

Rocket Royale are o grafică impresionantă chiar dacă aceasta pare un pic mai mult a desene spre deosebire de cea din Fortnite, jocul este plăcut și chiar are și câteve elemente de construire similare. Ceva ce lipsește din marea majoritate a alternativelor pentru Fortnite. Dacă îți place să construiești chestii, acesta este un joc bun pentru tine.

Un aspect major pentru Rocket Royale este că pot fi mai mulți supraviețuitori la final. Ei bine, doar un singur jucător va câștiga, dar oricine își poate aduna resurse și să contruiască o rachetă. Dacă completezi aceea sarcină, poți folosi racheta să scapi de pe acea insulă blestemată înainte să te omoare altcineva. Deci practic pote fi mai mult decât un singur supraviețuitori în acest joc. Dacă te-ai săturat de Fortnite, încearcă acest joc.

Descarcă Rocket Royale de pe Magazin Play

5. Radiation Island joc similar cu Fortnite Android

radiation-island

Ultimul dar nu cel din urmă, din acestă categorie de jocuri este Radiation Island. Este o alternativă foarte similară cu Fortnite și PUBG pe platforma Android. Ei bine, minus mecanismele de construire.

Nu este doar un joc battle royale grovaz, ci este în totalitate un joc destul de bun. Asta din cauză că are o campanie minunată single-player în primul rând. Așa te vei obișnui mai ușor cu armele și controalele din joc înainte să te lupți până la moarte cu alți jucători. Dar dacă nu vrei să îți irosești timpul cu acestă campanie, poți sări peste ea.

Acestea fiind spune, îți recomand să îi acorzi o șansă acestui joc. Ca de obicei, ești parașutat pe o insulă abandonată „Radiation Island” și va trebui să iți aduni resurse și arme pentru a supraviețuii. Vei găsi mâncare, adăpost, arme și chiar îți poți construii și propiile arme sau propiul adăpost. Nu este ca în Fortnite, dar este ceva similar. Chiar și așa, acest joc este încărcat cu distracție.

Cu toate că acest joc nu este gratuit, dar dacă îți permite buzunarul se merită să dai 15,00 lei. Plus că nu este nici o sumă așa de exorbitantă.

Acum nu rămâne decât să le încerci și să vezi care joc este mai potrivit pentru tine, baftă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Descoperă de ce GTX 1080 Ti este o alegere excelentă pentru performanță și gaming intensiv!

GTX 1080 Ti este o alegere excelentă pentru gaming în 2023 pentru jocurile noi care încă pot fi jucate pe această placă video.  Deși acest m...