joi, 7 februarie 2019

Brawl Stars: Sfaturi, sugestii si ghiduri pentru incepatori

Brawl Stars wallpaper

Sfaturi, strategii și ghiduri Brawl Stars

În acest ghid vei găsi o listă de sfaturi și sugestii de folos dacă ești începător la jocul Brawl Stars, care te vor ajuta să avansezi în joc. Fie că încerci să vezi cum este bătălia de la modul 3v3 ca să vezi care este cel mai bun bătăuș a.k.a brawler, sau poate te întrebi care este cel mai bun mod de jucat, cu siguranță aici vei găsi răspuns la aceste întrebări.

Brawl Stars este un nou joc competitiv de tip shooter de la compania Supercell, de la dezvoltatorii din spatele jocurilor Clash Royale și Clash of Clans.



Cu peste 21 de caractere diferite din care poți alege, plus 5 moduri de joc pe care le poți debloca, și foarte multe recompense cum ar fi star tokens, trofee, modele, îmbunătățiri pentru caractere și brawl boxes. Mai sunt multe chestii pe care trebuie să le afli. În acest articol sunt câteva sfaturi timpurii, iar în josul paginii vei găsi încă o listă cu sugestii și sfaturi foarte valoroase.

Brawl Stars: Moduri de joc

Sunt cinci moduri principale pe care le poți juca, iar obiectivele diferă de la mod la mod. Ar fi bine să știi despre ele din timp, dacă vrei să ai cele mai mari șanse de câștig. Iată care sunt primele trei moduri pe care sigur le vei adora.

  • Gem Grab - Primul mod este Gem Grab, iar obiectivul tău și al echipei tale este să aduni 10 gemuri înainte echipei adverse. Bătălia se desfășoară pe o hartă micuță și nu este atât de ușor pe cât pare să te plimbi pe acolo cu toate gemurile pe care le poți căra. Dacă ai să mori, o să pierzi toate gemurile pe care le aveai și echipa adversă le poate aduna. Fi strategic. Este un mod rapid, competitiv și balansat. Este foarte frustrant când pierzi toate gemurile. Dacă ai multe la tine, nu grăbi inamicul.
  • Showdown - Următorul mod este Showdown, care practic este modul battle royale. În loc de 3v3 sunt 10 bătăuși a.k.a brawlers fiecare pentru el iar ultimul rămas în viață câștigă. Fugi la marginea hartei și adună cutii pentru puteri ca să poți supraviețuii, trage în tot ce mișcă, și ai grijă la norul verde de gaz care te înconjoară, exact ca în Fortnite.
  • Heist - Un al mod popular este Heist, în principal din cauză că are un stil de joc similar cu jocurile de strategie și acțiune în timp real. Este modul tradițional 3v3 unde trebuie să îți protejezi seiful în fiecare secundă. În timp ce lupți cu alți jucători, obiectivul principal este să încerci să distrugi seiful inamicului din spatele arenei. Este o bătălie scurtă de 2 minute și 30 de secunde, potrivită pentru gamingul pe smartphone.

După ce ai jucat și ai câștigat ceva trofee și brawleri, vei putea debloca încă două moduri de joc. În plus, mai mult ca sigur în 2019 vom avea parte de mai multe moduri.


Desigur, că sunt câteva sfaturi și sugestii care te pot ajuta să câștigi. În special când ne gândim la faptul că sunt 22 de brawleri din care poți alege și toți au abilități unice, arme și stil de luptă. Iată aici cinci sfaturi pentru începători care te-ar putea ajuta.
Brawl stars sfaturi sugestii


1. În loc să tragi ca nebunu', relaxează-te și apasă butonul de atac o singură dată după ce ai luat inamicul în țintă.

2. Te poți ascunde în tufișuri să nu fi văzut de inamici. Dar ai grijă, pentru că unele caractere au abilitatea de a vedea prin tufișuri. (Folosește obstacolele în avantajul tău)

3. Coneacteză-te cu Supercell ID sau dacă nu ai fă-ți unul, și îl vei primi gartis pe Barley, plus un skin gratis pentru el.

4. Joacă toate cele trei moduri și schimbă caracterele cât mai des posibil pentru a primi cât mai multe tokene, trofee și stele posibile. (Acest lucru te va ajute să progresezi mai repede în joc)

5. Verifică shop-ul zilnic pentru oferte speciale, brawl boxes și brawel points.

Acestea sunt niște sfaturi și sugestii foarte ușoare, dar să nu uităm că acesta este un ghid pentru începători. În plus mai sunt și alte sfaturi în josul paginii.

Și dacă vrei să câștigi cât mai multe trofee rapid, am un sfat și pentru asta. Joacă modul Gem Grab cu toți brawleri pe care îi ai în prima săptămână. Schimbă brawlerii la fiecare 2 sau 3 jocuri, ca să câștigi cât mai multe trofee. Meciurile sunt scurte dar plăcute, și nu necesită nici prea multă strategie, și poți câștiga o grămadă de puncte și trofee foarte repede în acest mod.

Și ca un mic bonus, îți recomnad să eviți modul Showdown, cel puțin pentru început. Cel mai probabil ai să ieși pe locul 9 sau 10 și ai să pierzi o grămadă de trofee. Mai întâi obișnuieștete cu mecanica jocului, și cu stilul de atac și tragere înainte să te arunci cu capul în față. Totodată ar fi de ajutor pentru început să câștigi câțiva brawleri înainte să te avânți complet în luptă.

Mai multe sugestii, sfaturi și strategii pentru Brawl Stars

Pentru început, păstrează-ți elixirele și star tokens, pentru că vei avea nevoie de ele mai târziu pentru a-ți îmbunătății brawlerii. Practic, fi deștept și foloseștele cu cap. Apoi urmează aceste sfaturi și sugestii de mai jos.


  1. Protejează-l pe brawlerul cu cele mai multe gemuri și cristale 
  2. Atacă-l pe inamicul cu cele mai multe gemuri și cristale 
  3. Distruge-l pe Poco cât mai repede posibil, pentru că îi vindecă pe jucători
  4. Folosește obstacolele și tufișurile în avantajul tău(dar nu fi un camper) 
  5. Trage mai tot timpul la întâmplare în tufișuri - nu se știe cine se ascunde pe acolo
  6. Lucrați în echipă și atacați toți aceiași țintă 
  7. Nu încerca să omori singur un brawler puternic 
  8. De fapt, atacă brawlerii mai slabi cu mai puține poțiuni 
  9. Aruncă în aer cutiile cu TNT și butoaiele pentru a provoca daune în plus inamicilor 
  10. Fugi și vindecăte când este necesar, dar fi strategic Foloseșteți abilitățile speciale cu cap, iar în modul Heist încearcă să le folosești cu grijă 
  11. Dacă îți permite buzunarul, sau cardul cumpără-ți Brawl Boxes ca să îți îmbunătățești caracterul 

Brawl stars boxes


Pentru moment asta-i tot. Acestea sunt sfaturile și sugestiile pentru început, încearcă să câștigi cât mai multe bătălii posibile! Baftă la măcel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Descoperă de ce GTX 1080 Ti este o alegere excelentă pentru performanță și gaming intensiv!

GTX 1080 Ti este o alegere excelentă pentru gaming în 2023 pentru jocurile noi care încă pot fi jucate pe această placă video.  Deși acest m...