vineri, 25 ianuarie 2019

Browser pentru Android fara reclame

Browser Android fără reclame

Browser-ul Kiwi are la bază uneltele WebKit și Chromium(motorul care pune în funcțiune Google Chrome) și are abiliatatea de a bloca reclamele și de-ați oferi site-uri fără reclame tot odată această aplicație a fost creat în special doar pentru platforma Android.

Aceste două dependințe pun în funcțiune aplicația Kiwi Browser, un browser care oferă o încărcare rapdiă și eficientă pentru toate site-urile pe care o să le vizitezi. Kiwi Browser a fost creat cu intenția de a-ți putea citi știrile, sau de a-ți viziona videoclipurile cu mecirile tale preferate sau să asculți muzică fără bătăi de cap. Și face toate aceste lucruri cu ușurință. Dar haideți să vedem câteva caracteristici majore ale acestui browser și cum poți scoate ce este mai bun din el.

Browser Android fără Reclame - Caracteristici

Are la bază Chromium 69

Este un browser pus în funcțiune de Chromium(a.k.a. Chrome) care îi oferă o interfață cât mai simplă cu putință.

Viteză incredibilă de încărcare a paginilor web 

Cu cel mai optimizat motor pentru redarea paginilor web, utilizatorii au parte de o încărcare foarte rapidă a paginilor web accesate. Încarcă tot felul de pagini web, începând de la pagini cu știri până la pagini web cu videoclipuri, foarte ușor și rapid.

Sistem ad block foarte puternic 

Vine la pachet cu un popup blocker care chiar funcționează cum trebuie. Totodată blochează și reclamele acelea enervante de tip popup și la fel și notificările de adăugare la favorite a site-urilor automat. Cu toate că s-ar putea câteodată, dar foarte rar să mai rateze câte un două.

Protecție împotriva Cryptojacking 

Un avantaj major al acestui browser, este că a fost primul browser creat pentru Android care îi împiedică pe hackeri să îți folosească dispozitivul pentru a mina monede virtuale gen bitcoin. Are un sistem care îi ține la depărtare pe hackerii de crypto-mining dar care blochează și crypto-mining-ul.

Web Messenger pentru Facebook 

Putem observa că pe marea majoritate a browserelor nu poți folosi chatul pe Facebook de pe dizozitivele mobile, când încerci să deschizi mesengerul pe Facebook ți se sugerează să descarci aplicația Messenger pentru a putea folosi chatul. Dar cu browser-ul Kiwi, poți vizita m.facebook.com și să le trimiți mesaje prietenilor tăi fără să mai instalezi și alte aplicații.

Modul nocturn

Interfața browser-ului Kiwi vine la pachet cu abilitatea de a modifica contrastul și tonurile de culori. Iți oferă modul nocturn cu un contrast cât mai clar care transformă diodele AMOLED în negru prin anumiți pixeli ai display-ului. Modul nocturn are o culoare foarte întunecată cu text de culoare albă care oferă un contrast foarte blând ochiului în timpul utilizării. Poți activa acest mod din meniul de setări al browser-ului.

În afară de acestea mai sunt și alte caracteristici de folos, cum ar fi: 

  • Kiwi este tradus în 60 de limbi 
  • Bara pentru adresa site-urilor poate fi mutată și în partea de jos a browser-ului 
  • Poti asculta muzică de pe Youtube chiar și cu telefonul blocat 
  • Butoane dedicate pentru pagina de start și ieșire din aplicație


Acestea sunt doar câteva din lucrurile care îmi plac de când folosesc această aplicație Kiwi Browser. Singurul dezavantaj pe care l-am observat este că nu îți poți sincroniza contul de google ca pe Chrome. Chiar dacă acestă aplicație are la bază dependințele de la Chrome, Kiwi Browser nu distribuie datele tale personale cu alte firme sau grupuri așa cum face Chrome.

În final, dacă îți plac caracteristicile acestui browser, acordă-i o șansă dacă te-ai plictisit de vechiul browser pe care îl folosești.

Descarcă: Kiwiw Browser

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Descoperă de ce GTX 1080 Ti este o alegere excelentă pentru performanță și gaming intensiv!

GTX 1080 Ti este o alegere excelentă pentru gaming în 2023 pentru jocurile noi care încă pot fi jucate pe această placă video.  Deși acest m...